Over Reddingsbrigade Zaanstad

De vereniging

De vereniging is opgericht op 28 oktober 1920 onder de naam Zaandamsche Vrijwillige Reddingsbrigade. Inmiddels zijn we bekend onder de naam: Reddingsbrigade Zaanstad.

Wat is een reddingsbrigade?

De Reddingsbrigades houden zich bezig met het bestrijden van de verdrinkingsdood, zowel met daadwerkelijk reddingswerk als met preventieve maatregelen, zoals het organiseren van lessen in zwemmend redden.

Iedereen van 7 jaar of ouder kan lid worden van de reddingsbrigade, voorwaarde is: minimaal in het bezit zijn van de KNZB diploma’s A en B.

Bestuur

Dagelijks bestuur    
Voorzitter Abel Zwart Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Marike Sijbrandij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Karel Uijtdragers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Overige bestuursfuncties    
Vertegenwoordiger AC Bianca Koger Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vertegenwoordiger BC Vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vertegenwoordiger OC Vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.