Over Reddingsbrigade Zaanstad

De vereniging

De vereniging is opgericht op 28 oktober 1920 onder de naam Zaandamsche Vrijwillige Reddingsbrigade. Inmiddels zijn we bekend onder de naam: Reddingsbrigade Zaanstad.

Voor informatie kunt u contact opnemen via het email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wat is een reddingsbrigade?

De Reddingsbrigades houden zich bezig met het bestrijden van de verdrinkingsdood, zowel met daadwerkelijk reddingswerk als met preventieve maatregelen, zoals het organiseren van lessen in zwemmend redden.

Iedereen van 7 jaar of ouder kan lid worden van de reddingsbrigade, voorwaarde is: minimaal in het bezit zijn van de KNZB diploma’s A en B.

Contributie

De contributie loopt per kalenderjaar (Januari - December):

Jeugd tm 17 jaar 120,00
Actieve leden vanaf 18 jaar 130,00
Rustend lid 35,00

Inschrijfgeld (eenmalig)

10,00

Examengeld

10,00

 

ABN AMRO: NL82 ABNA 0486 0978 03

Let op: Het lidmaatschap dient schriftelijk opgezegd te worden bij de secretaris van de vereniging minstens één maand voor het einde van het kalenderjaar.

Bestuur

Dagelijks bestuur    
Voorzitter (waarnemend) Hans Sijbrandij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Marike Sijbrandij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Overige (bestuurs)functies    
Vertegenwoordiger AC Bianca Koger Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vertegenwoordiger BC Vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vertegenwoordiger OC Vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen bestuurslid Laura Wiertz Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vertrouwenspersoon  Marjolijn de Ronde Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-23260764